Myrer

Effektiv bekæmpelse af myrer

Har du problemer med myrer i din bolig? Hos Kirk Insektbekæmpelse tilbyder vi effektiv bekæmpelse af myrer for private og erhverv. Vi tilbyder insekt- og skadedyrsbekæmpelse i områderne Nykøbing Mors, Skive, Thisted, Holstebro og Viborg. Det er vigtigt, at du tilkalder professionel hjælp i tide, da du ellers kan risikere, at myrerne indlogerer sig i isoleringen, under fliserne på terrassen m.m.

Indendørs og udendørs bekæmpelse myrer

Hos Kirk Insektbekæmpelse.dk tilbyder vi bekæmpelse af myrer inden- og udendørs. Inden vi påbegynder sprøjtningen, sørger vi for at tjekke din bolig igennem, så vi har kendskab til alle påvirkede områder. Vi anvender kun gift, der er godkendt til indendørs brug af Miljøstyrelsen. Vi tilbyder også bekæmpelse af skægkræ, kakerlakker og hvepse.

Få hjælp til bekæmpning af myrer
Skadedyrsbekæmpelse af myrer

Få hjælp til at slippe af med myrerne

Har du brug for hjælp til at bekæmpe myrerne? Du er meget en velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende samtale. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 60 22 13 30, ved at sende en mail til krestenkirk45@gmail.com eller ved at udfylde vores kontaktformular.