Skægkræ

Professionel bekæmpelse af skægkræ

Er din bolig blevet overrendt af skægkræ? Hos Kirk Insektbekæmpelse står vi klar til at hjælpe dig med bekæmpelsen af skægkræ i områderne Nykøbing Mors, Skive, Thisted, Holstebro og Viborg. Det er vigtigt, at du tilkalder en skadedyrsbekæmper, så snart du opdager skægkræ i din bolig, da de formerer sig meget hurtigt. De holder af varme områder, blandt andet skabe og reoler, og de går hurtigt i madvarer.

Hvad er skægkræ?

Det er ikke altid lige nemt at vide hvilke skadedyr, der er til stede i ens hjem. Skægkræ er i familie med den velkendte sølvfisk, og de to skadedyr bliver ofte forvekslet. Skægkræ har lange haletråde og følehorn, en mørk farve og en længde på ca. 15-22 m.m. Skægkræet er større og mindre skinnende end sølvfisken. De udgør ingen sundhedsrisiko, men de kan kontaminere madvarer samt beskadige bøger og andet papirsmaterialle.

Få fjernet Skægkræ
Skadedyrsbekæmpelse af Skægkræ

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi foretage skadedyrsbekæmpelse i dit hjem? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 22 13 30, sende en mail til krestenkirk45@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular. Få hjælp i tide.