Kakkelakker

Hurtig og effektiv kakerlakbekæmpelse

Har du en mistanke om, at der er kakerlakker i din bolig eller på kontoret? Det er vigtigt, at du reagerer så hurtigt som muligt. Hos Kirk Insektbekæmpelse har vi stor erfaring med bekæmpelse af kakerlakker for private og erhverv. Vi tilbyder vores service i områderne Nykøbing Mors, Skive, Thisted, Holstebro og Viborg. Kakerlakker formerer sig hurtigt, og en professionel behandling er dermed nødvendig, hvis du skal have situationen under kontrol.

Slip af med kakerlakkerne i tide

Det er vigtigt, at du kontakter de rette fagfolk, så snart du opdager, at der er kakerlakker i din ejendom. Kakerlakker er kendt for at være smittebærere af sygdomme som blandt andet salmonella samt mave- og tarmkatar. Hvis du oplever en langvarig lugt under køkkenvasken eller i skabene, så kan det være et tegn på kakerlakker. Læs også mere om bekæmpelse af skægkræ og myrer.

Skadedyrsbekæmpelse af kakerlakker
Hjælp til bekæmpelse af kakerlakker

Skal vi hjælpe dig?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en mistanke om kakerlakker, eller hvis du skal have foretaget en behandling. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 60 22 13 30, sende en mail til krestenkirk45@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular